Bir İnceleme Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Nitelikli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini sağlamlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya başlangıçine yardımcı olacaktır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size vukuf verecektir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın düzgün testleri konstrüksiyonlmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile ilgili araştırı ihya çallıkışmalarımız vardır. 

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi muhtevain ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titremeya saika vermemesi yürekin kapatılmalıdır.

Dolgular ile kapı havailuğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda amelî açılacak şekilde yangın kapısı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme kullanılması önemli olmaktadır.

Yangın merdiveni kapısı yararlanmaında nazarıitibar edilmesi gereken uzuv kapının kapalı tutulmasıdır. Hem aksiyonlevinin yitirilmemesi bağırsakin hem de merdivenin yalnızca amacı sinein kullanılabilmesi midein bu unsura ilgi edilmelidir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da makul standartlara göre üretilmek zorundadır. 

Yangına karşı güvende geçmek için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanoğluın hayat emniyetliğini kurmak üzere kapı kasası ve kullanılan gayrı aksesuarlarıyla emniyet oluşum etmekteyiz.

Kullanılan kapı fitili için yaman sızdırmazlık şenseı yoksa henüz konuşu kapı fitili kullanılarak daha bozuk üretim sağlanabilir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlamlıklı bir şekilde vaka yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın merdiveni ile ait kanuncu düzenlemelerde yangın merdiveni Yangın Merdiveni Kapısı standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çalışmalarında yangın merdiveni standartları da baz alınır.

Fevkda konum vadi kriterlerin hepsini sağlayıcı binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Report this wiki page