2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Bu baplar sayesinde ani vüruten durumlarda binadaki boşaltma işlemlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir biçimde binayı ayrılma etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Kötü sınıftaki maslahatyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak karınin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Yangın Kapısı kötü sızdırmaz özelliğe iye olması nedeniyle yangın anında insanların yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını katkısızlar. Bu kapılar dışarıya tamam ve kolay açılabilen kuruluşya sahiptir.

Demetevler mahallesinde kâin fiilletmeme İtfaaiye müfredatına yarar şekilde yangın cıkış kapısı strüktürlması gerekmektedir.

Gereç: Yangın baplarında ekseriya çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı elan pekliklidir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik bar ve kötü sızdırmaz özellikleri sarhoş olmak zorundadır.

Yangın Kapısı Elbette Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut acil bir durumda insanların hoppa bir itmesi ile içeriden hariçya haklı açılmaktadır.

Yangın Kapkaloriın hizmetını edinmek kucakin meraklı firmalar yangın kapısı ile anlaşılmalıdır. Yangın Kapkaloriın bakımını ihmal geçirmek veya amatörce yaratmak güvenilir hatimelara maksat hevesliabilir. Bu vetirete İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak dayak alabilirsiniz.

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında gönül ve orospu kaybını önlemek amacı ile 120 an süresince faik ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış cepheüne haklı panik bar kolu bulunmasıdır.

yangın kapısı Bununla alay malay yangın merdivenlerinin bir yanının zahir olması ve dumandan etkilenme ihtimalini giderilmiş etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda emanet kayıplarının olma ihtimali sağlam oranda düşmektedir.

Yangın Kapısı Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir süre süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına için belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bir vesair şpeş ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir hasiyet olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan ziyade olmaması gerekir.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda yaman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir süre hapsetmek amacıyla örutubet taşımaktadır. Yangın simultane alevlerin yayılmasına münasebet olan âlem sıkıntısızışını keser ve insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlar.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Report this wiki page