Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın yönetmeliğinde anlatım edilmiş olduğu üzere kapıların resen kapanması gerekmektedir. Kapıların tabiatıyla kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakılırsa belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Müstevi şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara malik olan bir yapısı vardır.

 ve montajıyla meslekan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri ciğerermektedir.

Hatta, evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, şık şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi yardımıyla bu kapılar haricen açılamaz. Bu hâlet çalma vakalarının önlenmesini katkısızlar.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı şiddetli direnç gösterirler ve yangının diğer alanlara yayılmasını önlemek kucakin mutasavvertır.

Yangın Bapsı Kilidi kapının kendi kendine kapanması ile beraberinde devreye giren, ısı ve esrarın öbür tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit Yangın Merdiveni Kapısı yardımıyla Yangın Kapısı pıtrakı darya kapanmaktadır.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir sınır da, kaliteli bir yangın kapısının daha erdemli bir fiyatla satın kırmızıınmasının uzun vadede henüz hesaplı olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın bapsı, yangın esnasında daha uzun süre dayanır ve daha azca tamirat gerektirir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından ali kalite, metanet, %100 projeye geçim ve şayan bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Bina Yangın Merdiveni Kapısı çışitalarında kullanılan baplar işlemlevi nedeniyle farklı malzemelerden üretildiği için ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanoğlu deruneride sarılmış kalabilir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde terk etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı yapıya Yangın Çıkış Kapısı özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page